Welkom bij HappyCat by Sylvia

Kattenliefhebber Sylvia geeft jouw kat de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Of het nu om katten trimmen, fotograferen of op hun gemak stellen gaat: ik sta voor je klaar. Daarnaast maak ik tashangers van dierenhaar en verhuur ik voerpuzzels. Alles voor jou en je kat!

Agenda

Bekijk alle evenementen die op het programma staan. In de tussentijd kan je reviews over de catfulnessmiddagen in onderstaand krantenartikel lezen of lees hier een verslag van de eerste catfulness middag. 

 

Workshop Kattenmand Vilten

11 en 13 januari 2019 - In het gezellige atelier van Elsie le Coq (www.vilten.info) gaan we een katten cocoon vilten. De uiteindelijke mand zal ongeveer 50 centimeter in doorsnede zijn. Deze mag je aan het einde van de dag mee naar huis nemen. Geef van tevoren aan welke kleur(en) je wilt gebruiken. Wij zorgen dat deze kleuren voor je klaarliggen. Samen genieten we van een vegetarische lunch. Kijk hier voor meer informatie en bekijk hier het evenement op Facebook. 

Kosten: €85,-

Inschrijven voor dit evenement kan door het bovenstaande contactformulier in te vullen. Meer informatie over deze evenementen vind je op onze Facebookpagina.

Workshop Armbreien

Op 26 januari, 2 februari en 9 maart 2019 onder leiding van de dames van Wollig kun je een workshop armbreien volgen. In 1 middag leer je tussen de katten van Kattenpension Hilversum een leuke mand te maken. Dit pension is gevestigd aan de Siemensstraat 11a. Meld je nu aan! Meer informatie is te vinden op mijn Facebookpagina.

Kosten: €35,-


 

Extra aandacht

Vertrouw jouw kat toe aan HappyCat by Sylvia en je bent verzekerd van persoonlijke aandacht en een tevreden katje!