Welkom bij HappyCat by Sylvia

Kattenliefhebber Sylvia geeft jouw kat de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Of het nu om katten trimmen, fotograferen of op hun gemak stellen gaat: ik sta voor je klaar. Daarnaast maak ik tashangers van dierenhaar en verhuur ik voerpuzzels. Alles voor jou en je kat!

Agenda

Op dit moment staan er helaas geen evenementen op het programma. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van onze evenementen of lees in de tussentijd reviews over de catfulnessmiddagen in onderstaand krantenartikel of hier een verslag van de eerste catfulness middag. 

Catfulness by Sylvia

19 maart 2018 - 7 weken lang gaan we het mindfulness programma volgen aan de hand van het boekje catfulness van Paolo Valentino. We zijn met de groep van eind januari het boekje afgelopen weken samen 1 keer doorgegaan. En nu gaan we door voor een 2e ronde. 
In plaats van in de ochtend extra tekst, quotes ter inspiratie en goede voornemens, gaan we nu eind van de dag terugkoppelen wat we met de Catfulness tip van de dag hebben gedaan. Meedoen? Meld je aan bij de besloten Facebookgroep

Kosten: €0,- (zelf het boek aanschaffen)

Catfulness - Kattenfotografie met je telefoon

7 april 2018 - Wil je graag mooie foto's maken van je kat, maar lukt dit niet zo goed? Ik help jou graag met mooie foto's maken, gewoon met je smartphone. Kijk op https://www.instagram.com/sam_en_sita voor een indruk. Opgeven kan via happycatbysylvia@gmail.com. Bekijk het Facebookevenement voor meer informatie. 

Kosten: €15,-


Kattenmand vilten van wol

21 april 2018 - In het gezellige atelier van Elsie le Coq (www.vilten.info) gaan we een katten cocoon vilten. De uiteindelijke mand zal ongeveer 50 centimeter in doorsnede zijn. Deze mag je aan het einde van de dag mee naar huis nemen. Geef van tevoren aan welke kleur(en) je wilt gebruiken. Wij zorgen dat deze kleuren voor je klaarliggen. Samen genieten we van een vegetarische lunch. Kijk hier voor meer informatie. 

Kosten: €85,-

Inschrijven voor deze evenementen kan door het bovenstaande contactformulier in te vullen. Meer informatie over deze evenementen vind je op onze Facebookpagina.


Extra aandacht

Vertrouw jouw kat toe aan HappyCat by Sylvia en je bent verzekerd van persoonlijke aandacht en een tevreden katje!