Welkom bij HappyCat by Sylvia

Kattenliefhebber Sylvia geeft jouw kat de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Of het nu om katten trimmen, fotograferen of op hun gemak stellen gaat: ik sta voor je klaar. Daarnaast maak ik tashangers van dierenhaar en verhuur ik voerpuzzels. Alles voor jou en je kat!

Agenda

Op dit moment staan er helaas geen evenementen op het programma. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van onze evenementen of lees in de tussentijd reviews over de catfulnessmiddagen in onderstaand krantenartikel of hier een verslag van de eerste catfulness middag. 

Catfulness

10 december

Word christmas-ready tijdens dit catfulness evenement. Om 14:00 zijn jullie welkom om te leren over het knippen van katennagels. Om in de feeststemming te komen wordt er uitleg gegeven over het versieren van je eigen nagels met CAT nail-art. Belangrijk hiervoor is om van tevoren je nagels alvast te lakken met een basiskleur. Neem zelf een contrasterende kleur nagellak mee en een heel fijn kwastje voor de lijntjes. 

Kosten: €15,-

17 december

Tank bij tijdens de Catfulness middag. Marley van Zenzin maakt je wegwijs in hoe je die ontspanning terug kunt vinden als je daar behoefte aan hebt. Marley zal deze middag een speciaal op maat gemaakte meditatie met klankschalen verzorgen. Daarnaast vertel ik wat je kan doen voor je kat als je kat niet van drukte en lawaai houdt, zoals vuurwerk. Neem dus je yogamatje mee zodat je optimaal kan ontspannen en schrijf je in! 

Kosten: €15,-

Let op: parkeren is gratis bij winkelcentrum Seinhorst. In de directe omgeving zijn de parkeerplekken schaars. Daarnaast vallen deze parkeerplekken in de betaald parkeren zone.

Inschrijven voor deze evenementen kan door het bovenstaande contactformulier in te vullen. Meer informatie over deze evenementen vind je op onze Facebookpagina.


Extra aandacht

Vertrouw jouw kat toe aan HappyCat by Sylvia en je bent verzekerd van persoonlijke aandacht en een tevreden katje!